Κέικ με γλυκιά κίτρινη κολοκύθα
Κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με όλα τα μπαχαρικά. Στο μπολ του μίξερ χτυπώ σε μέτρια ταχύτητα με σύρμα όλα τα υγρά στοιχεία. Προσθέτω την τριμμένη κολοκύθα, και σιγά σιγά το αλεύρι. Ομογενοποιώ το μίγμα μου και στο τέλος προσθέτω τις σταφίδες. Ρίχνω το μίγμα σου σε φόρμα κέικ που έχω πρώτα βουτυρώσει και πασπαλίσει ελαφρά με αλεύρι. Και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 45 λεπτά περίπου. Μπορώ να πασπαλίσω με άχνη ζάχαρη, ή να περιχύσω με λεύκη σοκολάτα, ή και να ντύσω το κέικ μου με ζαχαρόπαστα για πιο ιδιαίτερο food style.
Chef: Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου