• 4 Μερίδες
  • 25 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 15 ' Χρόνος αναμονής
  • 2 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ

  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 50 γρ. Γιαούρτι Κατσικίσιο Βέρο Κρητικό
  • 5 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι ΒΙΟΧΥΜ
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 0.5 κ.σ. μουστάρδα
  • 0.5 κ.σ. σάλτσα Worcestershire
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Τηγάνι
  • Μπολ

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Μπιφτέκια κοτόπουλου με ντιπ λεμονιού

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ: Σοτάρουμε την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι και το κοτόπουλο στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε με προσοχή ώσπου να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ραφινέ ελαιόλαδο. Σχηματίζουμε μπιφτεκάκια και τα τηγανίζουμε από τις 2 πλευρές ώσπου να πάρουν ένα χρυσοκαφετί χρώμα. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ: Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε.

Chef: Ιωάννης Καλούτσης