Μπιφτέκια κοτόπουλου με ντιπ λεμονιού
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ:
Σοτάρουμε την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι και το κοτόπουλο στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε με προσοχή ώσπου να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ραφινέ ελαιόλαδο. Σχηματίζουμε μπιφτεκάκια και τα τηγανίζουμε από τις 2 πλευρές ώσπου να πάρουν ένα χρυσοκαφετί χρώμα. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ:
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε.
Chef: Ιωάννης Καλούτσης