• 24 Μερίδες
  • 30 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 22 ' Χρόνος αναμονής
  • 1 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Λαμαρίνα
  • Μίξερ

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ και αμύγδαλο

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά σιγά. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στους 1800C για 20-22 λεπτά. Αφού ψηθεί και είναι ακόμα ζεστό, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος