• 30 Μερίδες
  • 25 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 35 ' Χρόνος αναμονής
  • 2 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μπολ
  • Ταψί
  • Κουπάτ

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Κουλουράκια με τζίντζερ και πετιμέζι

Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά μαζί. Κάνουμε το ίδιο και με τα υγρά και μετά τα ενώνουμε σχηματίζοντας ένα ζυμάρι σχετικά μαλακό. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί και το ανοίγουμε φτιάχνοντας ένα φύλλο μετρίου πάχους. Με κουπάτ σχηματίζουμε μπισκότα και τα ψήνουμε στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Φρύνη Κάτσουνα