Τσουρέκια γεμιστά με ξηρούς καρπούς, cranberry, μήλο και χαρουπόμελο
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα τη ζάχαρη και τα αυγά, μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Σε μια λεκάνη λιώνουμε τη μαγιά με το νερό και έπειτα προσθέτουμε το μίγμα της κατσαρόλας και τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μίγμα σκεπασμένο για 2 ώρες. Χωρίζουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε σε ένα ορθογώνιο φύλλο. Πασπαλίζουμε σε όλη την επιφάνια τα υλικά της γέμισης και ρολάρουμε. Με την ένωση προς τα κάτω αφήνουμε άλλες δύο ώρες να φουσκώσουν, αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 160-170°C για 30 λεπτά.
Chef: Κυριακή Κληρονομάκη