Μυρωδάτο τσουρέκι με ξύσμα περγαμόντου και λεμονάτο γλάσο από λευκή σοκολάτα
Για το τσουρέκι
Ακολουθούμε πιστά τη συνταγή για τσουρέκι που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας Αλεύρι για Τσουρέκι Μύλοι Κρήτης.
Για το γλάσο
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε εκτός εστίας τη λευκή κουβερτούρα ανακατεύοντας απαλά και προσθέτουμε και το χυμό από τα λεμόνια. Κρυώνουμε ελαφρώς στο ψυγείο ώστε να αποκτήσει την υφή του γλάσου σχετικά στερεού. Τότε μπορούμε με την βοήθεια κουταλιού και σπάτουλας να το απλώσουμε πάνω στο κρύο τσουρέκι μας.
Chef: Ιωσήφ Αποστολάκης