• 11 Μερίδες
  • 60 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 240 ' Χρόνος αναμονής
  • 3 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ

  • 450 γρ. Λευκή κουβερτούρα καλοσπασμένη,τριμμένη
  • 220 γρ. Κρέμα γάλακτος
  • Χυμός από 3 μέτρια λεμόνια

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Ταψί
  • Κατσαρόλα
  • Μπολ

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Μυρωδάτο τσουρέκι με ξύσμα περγαμόντου και λεμονάτο γλάσο από λευκή σοκολάτα

Για το τσουρέκι Ακολουθούμε πιστά τη συνταγή για τσουρέκι που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας Αλεύρι για Τσουρέκι Μύλοι Κρήτης. Για το γλάσο Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε εκτός εστίας τη λευκή κουβερτούρα ανακατεύοντας απαλά και προσθέτουμε και το χυμό από τα λεμόνια. Κρυώνουμε ελαφρώς στο ψυγείο ώστε να αποκτήσει την υφή του γλάσου σχετικά στερεού. Τότε μπορούμε με την βοήθεια κουταλιού και σπάτουλας να το απλώσουμε πάνω στο κρύο τσουρέκι μας.

Chef: Ιωσήφ Αποστολάκης