Γάστριν
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για το φύλλο μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη, τη χωρίζουμε στα τρία και την ανοίγουμε με τον πλάστη. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της γέμισης και τα χωρίζουμε στα δύο. Σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε ένα φύλλο και προσθέτουμε την μισή γέμιση. Στρώνουμε και το δεύτερο φύλλο και προσθέτουμε την υπόλοιπη γέμιση και σκεπάζουμε με το τρίτο φύλλο. Βρέχουμε το φύλλο με λίγο νερό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και χαράζουμε σε ρόμβους. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα. Ετοιμάζουμε το σιρόπι και όταν κρυώσει λίγο το γλυκό το περιχύνουμε.