Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι, καρύδα και αμύγδαλο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα όλα τα υλικά για το σιρόπι και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 5 λεπτά. Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το σιμιγδάλι να καβουρδιστούν ελαφρά. Μόλις γίνει το σιρόπι το μεταφέρουμε προσεκτικά λίγο λίγο στο μείγμα με το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνέχεια σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. Προς το τέλος προσθέτουμε την καρύδα με το αμύγδαλο φιλέ. Το βάζουμε σε φόρμα μέχρι να κρυώσει.
Chef: Αντώνης Σταυριανάκης