• 50 Μερίδες
  • 40 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 30 ' Χρόνος αναμονής
  • 2 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ

  • 1 αυγό
  • 50 γρ. ζάχαρη

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Ταψί
  • Μίξερ

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Κουλουράκια πασχαλινά με άρωμα πορτοκάλι και τζίντζερ

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα και στη συνέχεια το χυμό πορτοκάλι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα αλείφουμε με το αυγό και την ζάχαρη και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 170°C για 25-30 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός