• 12 Μερίδες
  • 40 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 60 ' Χρόνος αναμονής
  • 2 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

  • 120 γρ. ελιές μαύρες χωρίς το κουκούτσι (ή οποιαδήποτε ελιά προτιμάτε)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • Μπόλικο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδο ΑΒΕΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μπολ
  • Ταψί

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Ελιοπιτάκια με αλατσοελιές και φρέσκο δυόσμο

Ετοιμάζουμε ζυμάρι μας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ. Ανοίγουμε το ζυμάρι μέτριο σε πάχος και το κόβουμε λωρίδες 25Χ10. Τοποθετούμε κατά μήκος τη γέμιση, κλείνουμε και γυρίζουμε το ζυμάρι σε σχήμα κοχλία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα