Πορτοκαλί κέικ
Για το γλάσσο, βάζουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με φουέτ (αβγοδάρτη) έως ότου ομογενοποιηθούν. Σε μία μπασίνα βάζουμε τη ζεστή μαργαρίνη με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με φουέτ για 2-3 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το χυμό και ένα-ένα τα αυγά. Προσθέτουμε το καρότο το ινδοκάρυδο και το ξύσμα. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε το αλεύρι, τους σπόρους Chia, τον παπαρουνόσπορο, τα βερίκοκα και την βανιλίνη και ανακατεύουμε με κουτάλι. Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι στο υγρό μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετούμε το μείγμα σε στρογγυλή φόρμα για κέικ 28 εκ. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου με κάτω αέρα για 1 ώρα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει για 10 μόνο λεπτά και περιχύνουμε με το γλάσσο.
Chef: Χρήστος Σαριδάκης