• 16 Μερίδες
  • 35 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 30 ' Χρόνος αναμονής
  • 3 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μπολ
  • Ταρτιέρα

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Πάστα φλώρα

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το χυμό και το ελαιόλαδο. Αφού λιώσει βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι. Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης, την απλώνουμε σε μια ταρτιέρα και ρίχνουμε τη μαρμελάδα. Κόβουμε την υπόλοιπη ζύμη σε λωρίδες και τις τοποθετούμε κάθετα και οριζόντια πάνω από τη μαρμελάδα. Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσει.

Chef: Κυριακή Κληρονομάκη