• 21 Μερίδες
  • 20 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 30 ' Χρόνος αναμονής
  • 2 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

  • 800 γρ. Ζάχαρη
  • 750 γρ. Νερό
  • 15 γρ. Χυμός λεμονιού
  • 2 Ξυλάκια κανέλας

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μπολ
  • Ταψί
  • Κατσαρόλα

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Σάμαλι

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι (30 εκ.) και απλώνουμε το μίγμα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσει. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι να βράσουν. Το σιρόπι είναι έτοιμο μόλις αφρίσει. Όταν κρυώσει λίγο το γλυκό το σιροπιάζουμε, πρέπει να πιεί όλο το σιρόπι.