Vegan carrot cake με γέμιση κρέμα βρώμης
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ
Ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ εκτός από τον λιναρόσπορο. Ξεχωριστά ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και ενώνουμε τα 2 μίγματα. Προσθέτουμε λίγο ρόφημα βρώμης αν είναι πολύ στεγνό το μίγμα μας. Ψήνουμε στους 180°C για 30 λεπτά περίπου σε μικρή στρογγυλή φόρμα.
ΓΙΑ ΤΗN ΚΡΕΜΑ
Βράζουμε το ρόφημα μαζί με τη ζάχαρη και δένουμε με το corn flour. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά. Τέλος, γαρνίρουμε το κέικ.
Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος