• 2 Μερίδες
  • 30 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 30 ' Χρόνος αναμονής
  • 3 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 300 γρ. ελιές μαύρες ροδέλα
  • 1 ξηρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 0.5 ματσάκι δυόσμο
  • 300 γρ. φέτα
  • 0.5 ματσάκι μαϊντανό

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μίξερ
  • Ταψί

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Ελιόπιτα ολικής άλεσης, τυλιχτή με φέτα

Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε με γάντζο μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Αναμιγνύουμε τις ελιές με τα κρεμμύδια, το δυόσμο, το μαϊντανό, τη φέτα και το ελαιόλαδο. Χωρίζουμε την ζύμη σε δύο μέρη και ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Απλώνουμε λίγη γέμιση σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε σε ρολό, πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός