Μους γιαουρτιού σε βάση μπισκότου
Για το μπισκότο:
Στο μίξερ ρίχνω το βούτυρο, τη ζάχαρη και χτυπώ 7 λεπτά. Προσθέτω αλεύρι, πίτουρο, τριμμένο φιστίκι, λιναρόσπορο, καθώς και ένα αυγό. Χτυπάω 1 λεπτό. Σπάω το ζυμάρι σε χοντρά κομμάτια σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνω στους 160 βαθμούς 27 λεπτά. Αφήνω να κρυώσει, θρυμματίζω και αναμιγνύω με το χαρουπόμελο. Στρώνω το μίγμα σε μια φόρμα και πιέζω καλά.
Για τη μους:
Λιώνω σε μπεν μαρί την λευκή σοκολάτα. Ανακατεύω το γιαούρτι, το ρίχνω στη λευκή σοκολάτα και ανακατεύω. Προσθέτω τη σαντιγί και ομογενοποιώ. Αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα. Τέλος την ρίχνω μέσα στην φόρμα με το μπισκότο και αφήνω στο ψυγείο για 4 ώρες.
Για τη μαρμελάδα:
Ξεπικρίζουμε 2 μέρες τις φλούδες του μανταρινιού σε νερό που το αλλάζω συχνά. Ζεματίζω 6 φορές σε καθαρό νερό. Κόβω την ψίχα σε μικρά κομμάτια και αφαιρώ τα κουκούτσια. Βάζω σε κατσαρόλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζω σε χαμηλή φωτιά. Πολτοποιώ το μίγμα. Αφήνω να κρυώσει. Σερβίρω περιχύνοντας το γλυκό.