• 7 Μερίδες
  • 30 ' Χρόνος Προετοιμασίας
  • 60 ' Χρόνος αναμονής
  • 3 Επίπεδο Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Φόρμα

Χρειάζεστε Bοήθεια;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεση σας

28210 93861

Γιαουρτόπιτα ζέβρα

Για ταψί 26cm Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά με το φτερό. Απλώνουμε το ζυμάρι σε βουτυρωμένη φόρμα διαμέτρου 28 εκατοστών και ανοίγουμε πιέζοντας να καλυφτούν και τα τοιχώματα του. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση στο μίξερ, εκτός από το κακάο και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Κρατάμε το ¼ από τη γέμιση στην οποία προσθέτουμε το κακάο. Ρίχνουμε στο κέντρο της φόρμας το μισό μείγμα και από πάνω το μισό μείγμα με το κακάο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και κουνάμε ελαφρά την φόρμα να απλωθεί το μείγμα. Ψήνουμε στους 160°C για 60 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Καλούτσης